Je hond beter begrijpen
 
Samenwerken en plezier 

Individuele uitlaatservice

'Een kwaliteitsmoment met persoonlijk aandacht voor je hond en zijn behoeften'Individuele hondenuitlaatservice voor de regio Lansingerland, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Pijnacker

Niet voor elke hond is het prettig om met een roedel van een honden uitlaatservice mee te gaan of naar een honden dagopvang te gaan.

Denk daarbij aan een hond die:

  • fysieke beperkingen heeft;
  • veel rust en slaap nodig heeft, zoals een pup of een senior;
  • snel overprikkeld is;
  • moeite heeft met andere honden;
  • auto rijden niet fijn vindt of wagenziek is;
  • etc.

Een individuele uitlaatservice kan dan uitkomst bieden. De 1 op 1 wandelingen worden aangepast aan de behoeften en mogelijkheden van de individuele hond. 

Een individuele uitlaatservice kan ook een oplossing zijn voor baasjes die tijdelijk slecht ter been zijn en daardoor hun hond niet (voldoende) kunnen uitlaten. Of baasjes die maar af en toe een keer een uitlaatservice nodig hebben.

De wandeling

Je hond wordt uitgelaten in zijn eigen vertrouwde omgeving.

Het doel is je hond voldaan thuis te laten komen. Tijdens de verrijkte wandeling worden leuke snuffel- en zoekspelletjes met je hond gedaan. Hiervoor maken we gebruik van allerlei objecten en materialen die we onderweg tegen komen *.  Uiteraard wordt er rekening gehouden met wat je hond leuk vindt en fysiek aankan.

Zoeken en snuffelen zorgt voor de aanmaak van het gelukstofje 'dopamine'. Dit geeft jouw hond een fijn en blij gevoel.
Verrijking verhoogt het welzijn van je hond.

De 1 op 1 wandeling is een kwaliteitsmoment met persoonlijke aandacht voor je hond en zijn behoeften.

* Ga naar Facebook  als je het leuk vindt om een beeld te krijgen van de uitlaatservice. Hier plaats ik regelmatig foto's en filmpjes. 

Inspiratie

Als je het leuk vindt, worden er wat leuke foto's en/of filmpjes gemaakt, die je na de wandeling met een kort verslagje ontvangt. Dit levert jou meteen inspiratie op om zelf met meer verrijking te wandelen met je hond. 

Na de wandeling

Na de wandeling doen we nog een kort snuffelspelletje en wordt je hond handdoek droog gemaakt als dat nodig is.
In overleg is het mogelijk om je hond vers drinkwater,  eten en/of medicatie te geven.

Professionele begeleiding

Je hond krijgt professionele begeleiding van een Kynologisch Instructeur.  De individuele uitlaatservice is hierdoor ook geschikt voor honden met een "rugzakje" of "gebruiksaanwijzing" .

Kennismaking

Voor een eerste kennismaking kom ik bij jou thuis. Dit is gratis en vrijblijvend.

Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen, verwachtingen en de mogelijkheden van je hond.
Ondertussen maak ik kennis met je hond en kunnen wij elkaar wat beter leren kennen. Je vertrouwt je hond tenslotte niet zomaar aan iemand toe. Dit moet goed voelen. Eventueel kunnen we ook een korte wandeling met je hond maken zodat je de specifieke voorkeuren en behoeften van je hond kan laten zien.

Als je besluit van mijn dienst gebruik te maken,  krijg je van mij het inschrijfformulier, de Sleutelovereenkomst en de Algemene Voorwaarden Uitlaatservice om in te vullen en te ondertekenen. Uiteraard mag je hier ook eerst rustig over nadenken.

Geen abonnement

Ik werk niet met een abonnement, maar met losse wandelingen die je kan boeken wanneer het jou uit komt. Uiteraard op basis van beschikbaarheid. Je zit nergens aan vast. Wel zo fijn als je bijvoorbeeld maar af en toe een hondenuitlaatservice nodig hebt of zelfs maar eenmalig.

Wandelingen met strippenkaart

Heb je regelmatig een hondenuitlaatservice nodig? Dan is een strippenkaart voor 5 wandelingen voordeliger.
De strippenkaart is 3 maanden geldig na aankoop.

Meerdere honden

Voor jouw honden is het natuurlijk het leukst om mijn volledige aandacht niet te hoeven delen.  Met een 1 op 1 wandeling worden de honden apart en na elkaar uitgelaten. Elke hond krijgt zijn eigen kwaliteitsmoment, aangepast aan zijn individuele behoeften.
Voor de volgende hond wordt een korting gegeven.

Het is onder voorwaarden ook mogelijk om je honden gelijktijdig uit te laten.  Om elke hond voldoende aandacht te kunnen geven, is dit alleen mogelijk bij wandelingen vanaf 30 minuten.  Voor de tweede hond wordt een toeslag gerekend.

In verband met veiligheid is gelijktijdig wandelen niet altijd mogelijk als je honden trekken aan de lijn, uitvallen of agressie vertonen. Wandeltijden

De wandeltijden van de individuele uitlaatservice zijn in overleg en op basis van beschikbaarheid. Alles is bespreekbaar.  Een wandeling in het weekend, in de avond of op een feestdag behoort ook tot de mogelijkheden. 

Langere aaneengesloten periode

Heb je een hondenuitlaatservice nodig voor een langere aaneengesloten periode en/of meerdere wandelingen op een dag? Bijvoorbeeld tijdens een vakantie, een weekendje weg of tijdens het herstel van een medische ingreep.
Neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden en een offerte met een aangepast tarief.

Werkgebied

Mijn werkgebied is Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Pijnacker. Woon je daarbuiten? Neem dan contact met mij op voor de  mogelijkheden.

Tarieven

Ga hier naar de tarieven.